Uitleg AfterPay: Achteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay – Achteraf betalen

Het is in onze webwinkel mogelijk gebruik te maken van de betaalmethode Afterpay, zodat u de betaling kunt doen na ontvangst van uw bestelling. Dit is gemakkelijk & veilig en bieden wij aan als extra service. Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van AfterPay. U ontvangt circa 5 dagen na plaatsing van de bestelling een digitaal overzicht per e-mail. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Afterpay te voldoen. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om de bestelling te betalen.

De limiet van een Afterpay betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet. De limiet wordt vastgesteld per bestelling op het moment van bestellen. De hoogte van de limiet wordt bepaald bij klanten die voor het eerst gebruik maken van de dienst Afterpay op basis van data en bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van AfterPay op basis van hun betaalgedrag.

Het is alleen mogelijk om met AfterPay te betalen wanneer u uw bestelling via onze webshop plaatst en kiest voor de betaalmethode AfterPay. Voor deze betaalmethode worden door ons geen extra kosten in rekening gebracht.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen over AfterPay altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar hun website via de volgende link: meer informatie AfterPay