Koekoeksklok wit

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De witte koekoeksklok is een moderne koekoeksklok geschikt voor diverse interieurs

De koekoeksklok is bijna bij iedereen wel bekend. Na jaren waarin er minder aandacht voor deze iconische klok was, is de koekoeksklok bezig aan een opmars. Dit heeft vooral te maken met de fabrikanten die zijn gaan zoeken naar manieren om deze klok weer populair te maken. Het design van de klok is natuurlijk belangrijk, maar de kleur is net zomin bepalend. De lichtgekleurde klokken en dan vooral witte koekoeksklokken zijn op dit moment populair. Deze witte variant van de klassieke klok is een koekoeksklok ‘anno nu’ en past perfect in diverse interieurs.

De witte koekoeksklok helpt de klok van haar ouderwetse imago af

De koekoeksklok bestaat al meer dan 300 jaar en heeft soms te kampen gehad met een wat ouderwets imago. De meeste klassieke koekoeksklokken zijn van hout en hebben een allesbehalve moderne uitstraling. De donkere houtkleur in combinatie met de fijne details van de meeste klassieke klokken zijn dan ook lastig te combineren met een moderne inrichting. Op koekoeksklok.com vind u echter diverse designs in het wit gekleurd die de klok een totaal nieuw en verfrissend karakter geven. De witte kleur van de klok zorgt voor ruimte en maakt de klok een stuk moderner zonder dat de stijl hiermee verloren gaat. De witte klokken van koekoeksklok doen het zeer goed in minimalistische interieurs en andere vormen van moderne interieurs. Door de witte kleur wordt de oude koekoeksklok weer helemaal hip.

Van witte klassieke modellen tot moderne handbeschilderde designs

Koekoeksklok.com heeft een groot assortiment aan moderne koekoeksklokken die zich niet alleen onderscheiden qua witte kleur, maar ook qua design. U vindt hier natuurlijk de klassieke designs in het wit gekleurd, maar ook totaal vernieuwende designs met een compleet veranderende look in een witte of lichte kleur. Er zijn klokken leverbaar in diverse vormen en met verschillende prints of zelfs met handbeschilderde afbeeldingen. Wanneer u op zoek bent naar een originele moderne witte koekoeksklok dan zit u bij koekoeksklok.com helemaal op de goede plek.