Miniatuur klokjes

Producten 1-30 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Miniatuur klokjes

De collectie miniatuur klokjes bestaat uit mechanische miniatuur klokjes en quartz miniatuur klokjes die werken op een batterij. Bij deze miniatuur klokjes is er geen sprake van een koekoek, die na het openen van het deurtje te zien is. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan verwijzen we u naar de categorie Quartz batterij koekoeksklokken en Mechanische koekoeksklokken. Wel zijn er enkele miniatuur klokjes verkrijgbaar waarbij op het hele uur een koekoeksgeluid of melodie te horen is. Indien dit het geval is staat dit in de productbeschrijving beschreven. Alle miniatuur klokjes zijn op voorraad. De garantietermijn bedraagt 6 maanden. De 2 verschillende soorten zijn onderverdeeld in onderstaande subcategorieën.

Mechanische miniatuur klokjes

De mechanische uitvoering heeft een uurwerk dat om op tijd te blijven lopen iedere dag opgedraaid dient te worden. Tevens maakt het mechanische uurwerk in combinatie met de slinger een tikkend geluid. Voor alle mechanische uitvoeringen bekijk de pagina mechanische miniatuur klokjes

Quartz miniatuur klokjes

Bij de quartz uitvoering werkt het uurwerk op een batterij. Dit heeft als voordeel dat het mechanisme niet opgedraaid hoeft te worden. Daarnaast zijn deze klokken vrij stil omdat ze vrijwel geen tikkend geluid maken. Voor alle quartz batterij uitvoeringen bekijk de pagina quartz miniatuur klokjes

Miniatuur koekoeksklokken zijn perfect geschikt voor in een kinderkamer

De koekoeksklok is misschien wel een van de oudste en meest bekende klokken die er zijn. Dit type klok is een zogeheten slingerklok, die constant blijft lopen met behulp van de slinger die heen en weer beweegt. Er zijn vele varianten van de koekoeksklok beschikbaar en deze zijn lang niet allemaal van het klassieke model. Zo zijn er bijvoorbeeld ook miniatuur klokjes leverbaar in verschillende designs en met onder andere kindvriendelijke afbeeldingen, zoals een hond, vogel of geit. Deze varianten van kleiner formaat zijn perfect geschikt voor in een kinderkamer of babykamer.

Vrolijke miniatuur koekoeksklokjes met leuke afbeeldingen

De miniatuur klokken zijn niet alleen in traditionele modellen verkrijgbaar, maar ook in hippe kleurrijke uitvoeringen. Er zijn verschillende kleine klokjes beschikbaar die op precies dezelfde manier werken en soms ook dezelfde geluiden produceren als de grotere variant. Sommige van deze mini klokjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een vrolijk miniatuur kinderklokje in de vorm van een teddybeer of met de afbeelding van een clown erop. Tussen de vrolijke miniatuurklokjes op koekoeksklok.com zijn niet alleen hangende varianten te vinden, maar ook staande versies die bijvoorbeeld op een tafel, bureau of op een mooie plek in een kinderkamer kunnen worden geplaatst.

Leer uw kind de tijd lezen met deze vrolijke klokken

Een kinderkamer fleurt helemaal op door de aanwezigheid van een vrolijke miniatuur koekoeksklok. Door de combinatie van de tijd die zichtbaar is en bij sommige uitvoeringen het welbekende koekoeksgeluid, is het eenvoudiger om uw kind de tijd uit te leggen. Door de vrolijke afbeelding en het feit dat de uitstraling op kinderen is afgestemd zal uw kind veel geïnteresseerder zijn dan bij een standaard klok. Het concept van tijd is gemakkelijker uit te leggen in combinatie met het geluid van de koekoeksklok, en de tijd kan door uw kind hardop geteld worden. U haalt met deze klok dan ook niet alleen een vrolijke kinderklok in huis, maar geniet ook nog extra van de educatieve werking van deze klokjes.