Moderne koekoeksklokken

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Moderne blauwe koekoeksklok
  Moderne blauwe koekoeksklok 30 cm
  In Voorraad
  € 125,00
 2. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 30 cm
  In Voorraad
  € 125,00
 3. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 24 cm
  In Voorraad
  € 265,00
 4. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 24 cm
  In Voorraad
  € 265,00
 5. Moderne blauwe koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok blauw 30 cm
  In Voorraad
  € 174,00
 6. Witte beschilderde koekoeksklok
  Witte koekoeksklok 30 cm
  In Voorraad
  € 182,00
 7. Moderne koekoeksklok Noorse stijl
  Moderne koekoeksklok Noorse stijl 27 cm
  Op bestelling leverbaar
  € 209,00
 8. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 29 cm
  In Voorraad
  € 375,00
 9. Moderne koekoeksklok rood
  Moderne koekoeksklok rood 30 cm
  In Voorraad
  € 135,00
 10. Roze koekoeksklok
  Roze koekoeksklok 21 cm
  In Voorraad
  € 169,00
 11. Moderne rode koekoeksklok
  Moderne rode koekoeksklok 20 cm
  In Voorraad
  € 169,00
 12. Handbeschilderde design koekoeksklok
  Handbeschilderde design koekoeksklok 24 cm
  In Voorraad
  Speciale prijs € 319,00 Normale prijs € 349,00
 13. Groene koekoeksklok
  Groene koekoeksklok 21 cm
  In Voorraad
  € 169,00
 14. Moderne koekoeksklok roze-wit
  Moderne koekoeksklok roze-wit 30 cm
  In Voorraad
  € 125,00
 15. Handbeschilderde design koekoeksklok
  Handbeschilderde design koekoeksklok 24 cm
  In Voorraad
  Speciale prijs € 349,00 Normale prijs € 379,00
 16. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 17 cm
  In Voorraad
  € 187,00
 17. Moderne groene koekoeksklok
  Moderne groene koekoeksklok 30 cm
  In Voorraad
  € 135,00
 18. Moderne koekoeksklok blauw
  Moderne koekoeksklok blauw 30 cm
  In Voorraad
  € 135,00
 19. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 42 cm
  In Voorraad
  € 164,00
 20. Moderne koekoeksklok zilver
  Moderne koekoeksklok zilver 20 cm
  In Voorraad
  € 169,00
 21. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 18 cm
  In Voorraad
  € 255,00
 22. Moderne koekoeksklok
  Moderne koekoeksklok 30 cm
  In Voorraad
  € 365,00
 23. Moderne design koekoeksklok
  Moderne design koekoeksklok 26 cm
  In Voorraad
  € 455,00
 24. Moderne koekoeksklok met vogels en nest
  Moderne koekoeksklok 26 cm
  In Voorraad
  € 149,00
 25. Moderne koekoeksklok wit-zwart
  Moderne koekoeksklok wit-zwart 30 cm
  In Voorraad
  € 125,00
 26. Groene koekoeksklok H814GR
  Groene koekoeksklok 38 cm
  In Voorraad
  € 302,00

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vul uw interieur aan met een moderne design koekoeksklok van koekoeksklok.com

Tijd is belangrijk voor ons allemaal. Het is altijd goed om te weten hoe laat het is en tijd is daarnaast een schaars goed. Onderweg kan natuurlijk altijd een beroep worden gedaan op een telefoon of horloge, maar thuis kan ook gebruik worden gemaakt van een mooie klok die niet alleen van tijd voorziet, maar ook een toegevoegde waarde kan zijn qua design en uitstraling in het interieur. Een van de meest bekende vormen van een klok in huis, is de koekoeksklok. Het imago van de koekoeksklok is over het algemeen niet heel hip of modern, maar hier begint de laatste jaren verandering in te komen. Wat namelijk veel mensen niet weten, is dat er tegenwoordig ook zeer veel moderne varianten van de koekoeksklok beschikbaar zijn, waarmee het interieur op een originele manier kan worden aangevuld. Na het bekijken van de moderne koekoeksklokken op koekoeksklok.com zal uw beeld van de traditionele koekoekslok hopelijk verder in positieve zin veranderen.

De geschiedenis van de koekoeksklok ligt in het Zwarte Woud in Duitsland

De oorsprong van de koekoeksklok ligt in Duitsland, in het Zwarte Woud om precies te zijn. Het idee achter deze klokken, is dat de vogel uit zijn huisje komt en er op de slag van het uur een geluid door het vogeltje geproduceerd wordt die het aantal uren aangeeft. Het fluitje in combinatie met de balg, is een imitatie van de koekoeksvogel, waar de klok dan ook zijn naam aan leent. Een traditionele koekoeksklok (mechanische uitvoering) blijft constant lopen, door de slinger die heen en weer beweegt in combinatie met de werking van de raderen in het uurwerk en de gewichten die voor de kracht zorgen. De gewichten dienen afhankelijk van de uitvoering eens per dag bij een 1 daagse uitvoering, of eens per week bij de 8 daagse uitvoeringen worden opgetrokken. Een quartz koekoeksklok daarentegen wordt aangedreven door batterijen, de gewichten zijn voor de sier en de klok blijft dus lopen zonder dat de gewichten opgetrokken hoeven te worden. Het voordeel aan een koekoeksklok, is dat deze u op de hoogte brengt van de tijd door op de klok te kijken en alsmede door het geluid. Hierdoor is het niet per se nodig om in dezelfde ruimte als de klok te zijn om aan de tijd herinnerd te worden.

Op koekoeksklok.com is een gevarieerd aanbod aan design koekoeksklokken te vinden

Misschien kent u de koekoeksklok wel van in het ouderlijk huis of bij opa en oma thuis aan de muur. Het is een feit dat de koekoeksklok met een enigszins ouderwets imago te kampen heeft. Dit is op zich niet heel erg vreemd wanneer men bedenkt dat deze klok in de oude vorm al vanaf begin 1700 geproduceerd wordt. Dit imago begint echter steeds meer te veranderen en steeds meer mensen kiezen voor een moderne variant van de koekoeksklok. Op koekoeksklok.com is dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan uiteenlopende koekoeksklokken te vinden die in een modern jasje zijn gestoken en uitgebracht zijn in unieke en zeer moderne designs. Zo vindt u hier koekoeksklokken met de klassieke vormgeving, maar met hippe en trendy kleuren die de klok een totaal nieuwe uitstraling geven. Met name de stijlvolle moderne zwarte en witte koekoeksklokken zijn momenteel in trek. Ook zijn hier koekoeksklokken te vinden die qua vormgeving en design in niets lijken op de ouderwetse varianten, maar zeer strakke en moderne vormen hebben. De moderne koekoeksklokken zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën en gemaakt van verschillende materialen. Wanneer u op zoek bent naar een unieke koekoeksklok die past in een moderne interieur, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Profiteer van de beste kwaliteit en 24 maanden garantie

De koekoeksklok heeft een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en mede door de vernieuwde en frisse designs die worden gefabriceerd, wordt deze klok weer helemaal hip. De moderne designs zijn een gewild interieurobject, omdat men hiermee vaak een absoluut uniek en handgemaakt product in huis haalt. Dit type klok is daarom allang niet meer alleen bij opa en oma thuis terug te vinden. Koekoeksklok.com heeft meer dan 30 verschillende moderne modellen koekoeksklokken standaard op voorraad en deze zijn allemaal online te bestellen. Door deze grote voorraad is een bestelling zeer snel thuisbezorgd, waardoor u direct kan genieten van de nieuwe aankoop. Niet alleen op het gebied van het design, maar ook met betrekking tot de hoge kwaliteit bent u bij ons op het goede adres om een moderne koekoeksklok te kopen. Alle klokken worden namelijk geleverd met een garantie van 24 maanden en de service van een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Voor vragen of advies neem gerust contact met ons op.