Over koekoeksklok winkel koekoeksklok.com

Over koekoeksklok.com:
Koekoeksklokken winkelKoekoeksklok.com is de koekoeksklokken winkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Hier vindt u een uitgebreid assortiment met hoogwaardige koekoeksklokken, miniatuur klokjes en weerhuisjes. De koekoeksklokken zijn van Duits fabricaat en beschikken over Duitse kwaliteitsuurwerken. Door de ruime collectie in onze online koekoeksklok winkel van meer dan 200 modellen, proberen wij er voor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een koekoeksklok, miniatuur klokje of weerhuisje het gewenste model kan vinden.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte koekoeksklok naar wens is en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om in onze online koekoeksklokken winkel uitsluitend hoogwaardige producten aan te bieden. Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van alle soorten klokken kunnen wij onze klanten de (aftersales)service garanderen en alle koekoeksklokken leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparaties van de klokken.

Afhaalpunt
Wij verkopen alle producten via onze online koekoeksklok winkel. Echter bieden wij daarnaast ook de mogelijkheid om een gewenste koekoeksklok bij ons te komen bekijken, wij zijn gevestigd in Sinderen (Gelderland).

Wanneer u een bestelling heeft gedaan en gekozen voor de optie afhalen, neemt u dan even contact met ons op om een afspraak te maken wanneer u de bestelling af wilt komen halen. Het is belangrijk dat u hier contact over op neemt, aangezien de producten normaal gesproken niet op ons adres aanwezig zijn.

Mocht u nog geen bestelling hebben gedaan, maar u een koekoeksklok of meerdere koekoeksklokken wilt komen bekijken, neemt u dan even contact op voor een afspraak zodat wij kunnen zorgen dat deze op de afgesproken dag aanwezig zijn.