Over koekoeksklok winkel koekoeksklok.com

Over koekoeksklok.com
Koekoeksklokken winkelKoekoeksklok.com is de koekoeksklokken winkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Hier vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige koekoeksklokken, miniatuur klokjes en weerhuisjes. De koekoeksklokken zijn van Duits fabricaat en beschikken over Duitse kwaliteitsuurwerken. Door de ruime collectie in onze online koekoeksklok winkel van meer dan 200 modellen proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een koekoeksklok, miniatuur klokje of weerhuisje het gewenste model kan vinden.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte koekoeksklok naar wens is en dit ook lang zal blijven. Daarom is ervoor gekozen om in onze online koekoeksklokkenwinkel uitsluitend hoogwaardige producten aan te bieden. Door ruim 35 jaar ervaring met de verkoop en reparatie van alle soorten klokken kunnen wij onze klanten de (aftersales)service garanderen en alle koekoeksklokken leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparatie van de klokken.

Afhaalpunt
Wij verkopen alle producten via onze online koekoeksklok winkel. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gewenste koekoeksklok bij ons te komen bekijken. Wij zijn gevestigd in Sinderen (Gelderland).

Wanneer u een bestelling heeft gedaan en heeft gekozen voor de optie afhalen, neemt u dan even contact met ons op om een afspraak te maken wanneer u de bestelling wilt komen afhalen. Dit is belangrijk, aangezien de producten normaal gesproken niet op ons adres aanwezig zijn.

Mocht u nog geen bestelling hebben gedaan, maar wilt u een koekoeksklok of meerdere koekoeksklokken komen bekijken, neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen zorgen dat de klokken op de afgesproken dag aanwezig zijn.