Over koekoeksklok.com

Bedrijfsinformatie:
Koekoeksklok.com is de koekoeksklokken webwinkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Hier vindt u een uitgebreid assortiment met hoogwaardige koekoeksklokken, miniatuur klokjes en weerhuisjes. De koekoeksklokken zijn van Duits fabricaat en beschikken over Duitse kwaliteitsuurwerken. Door het online assortiment van ruim 200 modellen, proberen wij er voor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een koekoeksklok, miniatuur klokje of weerhuisje het gewenste model kan vinden.
Daarnaast heeft Even-Tijdcentrum v.o.f. een winkel in Gaanderen (Gelderland) waar een gedeelte van de collectie te bekijken is en er persoonlijk advies kan worden gegeven. Het is wel belangrijk om vooraf contact op te nemen aangezien de meeste producten normaal gesproken niet in de winkel aanwezig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte koekoeksklok naar wens is en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend hoogwaardige producten te leveren. Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van alle soorten klokken kunnen wij onze klanten de (aftersales)service garanderen en alle producten leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparaties van de klokken. Mocht u de winkel in Gaanderen willen bezoeken kijkt u dan eens op de pagina bezoek onze winkel.