Quartz batterij koekoeksklokken

Producten 1-30 van 67

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Quartz koekoeksklokken

De collectie quartz batterij koekoeksklokken bestaat uit ruim 50 soorten koekoeksklokken met een quartz uurwerk. Bij alle quartz koekoeksklokken in deze categorie gaat het deurtje open en is er op het hele uur een koekoek te zien, die het aantal uren roept. Deze klokken zijn in veel verschillende soorten, klassiek en modern verkrijgbaar. Alle koekoeksklokken worden geleverd inclusief batterijen en de garantietermijn bedraagt 24 maanden. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, onderverdeeld in onderstaande 3 subcategorieën.

Koekoeksroep: Bij deze koekoeksklokken is er, wanneer de vogel naar buiten komt, alleen op het hele uur een koekoeksroep te horen met het aantal uren.
Koekoeksroep + muziek: Op het hele uur is er, wanneer de vogel naar buiten komt, een koekoeksroep te horen en vervolgens een melodie. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is eventueel ook mogelijk om de melodie uit te schakelen zodat alleen de koekoeksroep op het hele uur te horen is.
Koekoeksroep + muziek + danspoppen: Dezelfde functies als de categorie koekoeksroep + muziek, met daarnaast draaiende danspoppen tijdens het afspelen van de melodie.

Koekoeksklok met koekoeksroep

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep werken op de meegeleverde batterijen. Bij deze koekoeksklokken gaat op het hele uur het deurtje open en roept de koekoek het aantal uren. Vervolgens gaat de vogel weer naar binnen en het deurtje weer dicht. Bij de quartz koekoeksklokken met koekoeksroep is het ook mogelijk om de koekoeksroep uit te schakelen zodat er geen geluid is.

Koekoeksklok met koekoeksroep en muziek

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep en muziek werken op de meegeleverde batterijen. Bij deze uitvoering gaat het deurtje op het hele uur open en komt de koekoek naar buiten om het aantal uren te roepen. Daarna wordt de melodie afgespeeld. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is eventueel ook mogelijk om de melodie uit te schakelen zodat alleen de koekoeksroep op het hele uur te horen is. Ook kan het geluid helemaal uitgeschakeld worden.

Koekoeksklok met koekoeksroep, muziek en danspoppen

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep, muziek en danspoppen werken op de meegeleverde batterijen. Bij deze uitvoering komt de koekoek op het hele uur naar buiten om het aantal uren te roepen. Vervolgens wordt de melodie afgespeeld en draaien de danspoppen rond. Verder hebben deze klokken vaak ook andere bewegende delen; dit staat in de productbeschrijving nader beschreven. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is ook mogelijk om de melodie of het gehele geluid uit te schakelen. Een koekoeksklok is een opvallend object in huis waaraan jarenlang plezier beleefd kan worden. De garantietermijn is 24 maanden. Ook daarna helpen wij u graag verder en kunt u profiteren van onze service.

Voor vragen of advies bij de keuze van een koekoeksklok kunt u contact met ons opnemen.