Quartz koekoeksklokken

Op deze pagina is de collectie met ruim 50 soorten quartz koekoeksklokken te vinden, bij alle quartz koekoeksklokken in deze categorie gaat het deurtje open en is er een koekoek te zien op het hele uur, deze koekoekt het aantal uren. Alle koekoeksklokken worden geleverd met batterijen, de garantietermijn bedraagt 24 maanden. Er is een keuze te maken in diverse soorten uitvoering, deze zijn onderverdeeld in 3 categorieën.
Bekijk onderstaand de collectie quartz koekoeksklokken, of selecteer een categorie.

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De quartz koekoeksklokken werkend op batterijen bestaan uit 3 categorieën:
Koekoeksroep: bij deze koekoeksklokken is er wanneer de vogel naar buiten komt alleen een koekoeksroep te horen op het hele uur die het aantal uren koekoekt.
Koekoeksroep + muziek: op het hele uur is er wanneer de vogel naar buiten komt een koekoeksroep te horen en vervolgens een melodie. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is eventueel ook mogelijk om de melodie uit te schakelen zodat alleen de koekoeksroep is te horen op het hele uur.
Koekoeksroep + muziek + danspoppen: Dezelfde functies als de categorie koekoeksroep + muziek, met daarnaast draaiende danspoppen tijdens het afspelen van de melodie.