Quartz batterij koekoeksklokken

Producten 61-82 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Quartz koekoeksklokken

De collectie quartz batterij koekoeksklokken bestaat uit ruim 50 soorten koekoeksklokken met een quartz uurwerk. Bij alle quartz koekoeksklokken in deze categorie gaat het deurtje open en is er een koekoek te zien op het hele uur, deze koekoekt het aantal uren. Deze klokken zijn in veel verschillende soorten, klassiek en modern verkrijgbaar. Alle koekoeksklokken worden geleverd inclusief batterijen en de garantietermijn bedraagt 24 maanden. Er is een keuze te maken in diverse soorten uitvoering, deze zijn onderverdeeld in onderstaande 3 subcategorieën.

Koekoeksroep: bij deze koekoeksklokken is er wanneer de vogel naar buiten komt alleen een koekoeksroep te horen op het hele uur die het aantal uren koekoekt.
Koekoeksroep + muziek: op het hele uur is er wanneer de vogel naar buiten komt een koekoeksroep te horen en vervolgens een melodie. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is eventueel ook mogelijk om de melodie uit te schakelen zodat alleen de koekoeksroep is te horen op het hele uur.
Koekoeksroep + muziek + danspoppen: Dezelfde functies als de categorie koekoeksroep + muziek, met daarnaast draaiende danspoppen tijdens het afspelen van de melodie.

Koekoeksklok met koekoeksroep

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep werken op meegeleverde batterijen. Bij deze koekoeksklokken gaat op het hele uur het deurtje open en roept de koekoek het aantal uren. Vervolgens gaat het deurtje weer dicht en de vogel weer naar binnen. Bij de quartz koekoeksklokken met koekoeksroep is het ook mogelijk om de koekoeksroep uit te schakelen zodat deze geen geluid maakt.

Koekoeksklok met koekoeksroep en muziek

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep en muziek werken op meegeleverde batterijen. Bij deze uitvoering gaat het deurtje op het hele uur open en komt de koekoek naar buiten om het aantal uren te roepen. Daarna wordt de melodie afgespeeld. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is eventueel ook mogelijk om de melodie uit te schakelen zodat alleen de koekoeksroep is te horen op het hele uur. Daarnaast is het ook mogelijk om het geluid helemaal uit te schakelen.

Koekoeksklok met koekoeksroep, muziek en danspoppen

De quartz koekoeksklokken met koekoeksroep, muziek en danspoppen werken op meegeleverde batterijen. Bij deze uitvoering komt de koekoek op het hele uur naar buiten om het aantal uren te roepen. Vervolgens wordt de melodie afgespeeld en draaien de danspoppen rond. Tevens hebben deze klokken vaak ook andere bewegende delen, dit staat in de productbeschrijving verder beschreven. Er zijn 12 verschillende melodieën, waardoor er ieder uur een andere melodie klinkt. Het is ook mogelijk om de melodie, of het gehele geluid uit te schakelen. Een koekoeksklok is een opvallend product in huis waarvan jaren lang plezier beleeft kan worden. De garantietermijn is 24 maanden. Ook daarna helpen wij u graag verder en kunt u profiteren van onze service.

Voor vragen of advies bij de keuze voor een koekoeksklok neem gerust contact met ons op.