Mechanische koekoeksklokken

Producten 91-120 van 180

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mechanische koekoeksklokken

De collectie mechanische koekoeksklokken bestaat uit ruim 150 soorten koekoeksklokken met een mechanisch uurwerk. Bij alle mechanische koekoeksklokken in deze categorie gaat het deurtje open en is er een koekoek te zien, die het aantal uren roept. Dit is bij de meeste mechanische modellen op het hele en halve uur; op het halve uur roept de koekoek dan 1 keer. Alle koekoeksklokken worden geleverd met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode blijven wij u graag van dienst voor jarenlang plezier van een aangeschafte koekoeksklok.

U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen; deze zijn in 4 subcategorieën onderverdeeld. De gewichten van een 1 daagse koekoeksklok moeten 1 maal daags worden opgetrokken, de gewichten van een 8 daagse koekoeksklok 1 maal per 8 dagen. De mechanische koekoeksklokken zijn onderverdeeld in de volgende 4 subcategorieën.

1 daagse koekoeksklokken

De 1 daagse mechanische koekoeksklokken werken door middel van gewichten die 1 keer per dag opgetrokken dienen te worden. Op het hele uur gaat het deurtje open en komt de koekoek naar buiten die vervolgens het aantal uren roept. Op het halve uur roept de koekoek 1 keer. De 1 daagse mechanische koekoeksklokken hebben houten kasten met handsnijwerk. Met een mechanische koekoeksklok haalt u een origineel Duits kwaliteitsproduct in huis. Naast de traditionele modellen zijn er ook moderne mechanische 1 daagse koekoeksklokken leverbaar.

8 daagse koekoeksklokken

De 8 daagse mechanische koekoeksklokken werken door middel van gewichten die 1 keer per week opgetrokken dienen te worden. Dit is een voordeel ten opzichte van de 1 daagse uitvoeringen waarbij de gewichten iedere dag opgetrokken moeten worden. Bij deze koekoeksklokken gaat op het hele uur het deurtje open en komt de koekoek naar buiten die vervolgens het aantal uren roept. Op het halve uur roept de koekoek 1 keer. De 8 daagse mechanische koekoeksklokken hebben houten kasten met handsnijwerk. Het zijn originele klokken van Duitse kwaliteit.

1 daagse koekoeksklokken met muziek

De 1 daagse mechanische koekoeksklokken met muziek werken door middel van gewichten die 1 keer per dag opgetrokken dienen te worden. Op het hele uur gaat het deurtje open en komt de koekoek naar buiten die vervolgens het aantal uren roept. Op het halve uur roept de koekoek 1 keer. Daarnaast wordt bij het merendeel van deze uitvoeringen een melodie afgespeeld op zowel het hele als het halve uur. Deze koekoeksklokken hebben bewegende delen tijdens het afspelen van de koekoeksroep of melodie. Zo zijn er bewegende dansparen, waterrad, houthakker, bierdrinker, steenbokken, muzikanten, Schwarzwaldvrouw en bel in toren. De 1 daagse koekoeksklokken met muziek zijn veelal Schwarzwaldhuizen in diverse soorten. Het is een origineel Duits kwaliteitsproduct gemaakt van hout met handsnijwerk en veel details. Met een koekoeksklok haalt u een bijzonder traditionele klok in huis.

8 daagse koekoeksklokken met muziek

De 8 daagse mechanische koekoeksklokken met muziek werken door middel van gewichten die 1 keer per week opgetrokken dienen te worden. Dit is een voordeel ten opzichte van de 1 daagse uitvoering waarbij de gewichten iedere dag opgetrokken dienen te worden. Bij deze koekoeksklokken gaat op het hele uur het deurtje open en komt de koekoek naar buiten die vervolgens het aantal uren roept. Op het halve uur roept de koekoek 1 keer. Op het hele uur wordt na de koekoeksroep een melodie afgespeeld. Deze koekoeksklokken hebben bewegende delen tijdens het afspelen van de koekoeksroep of melodie. Alle uitvoeringen beschikken over dansparen die draaien tijdens het afspelen van de melodie. Daarnaast zijn er ook bewegende delen zoals bierdrinkers, houthakkers, houtzagers, waterrad, Schwarzwaldvrouw en bel in toren. De 8 daagse koekoeksklokken met muziek zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het is een origineel Duits kwaliteitsproduct gemaakt van hout met handsnijwerk en veel details. Een koekoeksklok is een opvallend object in huis waaraan jarenlang plezier beleefd kan worden. De garantietermijn is 24 maanden. Ook daarna helpen wij u graag verder en kunt u profiteren van onze service.

Voor vragen of advies bij de keuze van een koekoeksklok kunt u contact met ons opnemen.